KO SMO MI?

MI SMO ANTALYA-ALANYA REAL ESTATE 

AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINAMA U ANTALIJI-ALANJI

Mi smo nezavisna agencija za promet nekretninama locirana u prekrasnom gradu Alanja-Mahmutlar na Turskoj obali regije Antalija (ako nas niste do sada već posjetili,učinite to i doživjećete pravo iskustvo i užitak).
Nakon što smo je pronašli, Alanja nije samo postala naše radno mjesto nego što je još važnije postala je i naš dom.
Mi smo ponosni što već postajemo prepoznatljiva i cijenjena agencija kojoj se vjeruje u ovome biseru Turske rivijere.
Vjerujemo da naš uspjeh dolazi od našeg jedinstvenog pristupa dok se trudimo da radimo stvari malo drugačie od ostalih.
Mi smo umjetnici u svome poslu bez obzira dali se radi o uređenju nekretnina ili prodaji i izdavanju nekretnina u Antaliji-Alanji.
Svako može biti umjetnik u svome poslu i ponosan na ono što uradi ako taj posao radi pravom predanošću i strašću kao što to mi činimo.
Mi smo na usluzi našim klijentima na najbolji mogući način, čak i poslije kupovine ili iznajmljivanja nekretnina iz naše ponude.
Ukoliko ste zainteresovani za kupovini, iznajmljivanje ili prodaju nekretnina na obalama Antalije-Alanje ili samo za naše preporuke ili
inspekcijsku posjetu,molimo Vas da stupite u kontakt s nama.

Mi Vam nudimo

posredovanje u kupo-prodaji Vaših nekretnina u Antaliji-Alanji

Mi Vas uvjeravamo da cete, u bilo kojem dijelu Turske, imati najbolju cijenu. Mi trazimo za Vas. Niste mogli pronaci imovinu na nasem portalu. Upisite Vase uslove koje trazite, a mi cemo Vam odgovoriti sa odgovarajucim ponudama u roku od 24 sata.

Pruzamo cjelovite „nakon prodaje usluge „ (prevodjenje svih rezija na kupca i ostale administrativne poslove i usluge) kako bi povecali zadovoljstvo kupaca.

Na usluzi smo vam 24 sata dnevno, 7 dana sedmicno.

Dok ste Vi u inostranstvu, mi preuzimamo upravljanje i izdavanje Vaših nekretnina.

Mi vam pomažemo u kupovini namještaja i uređenja vaše nekretnine u Turskoj.

Naša vizija je da budemo Vaš prvi izbor za kupovinu nekretnina u Turskoj. Težimo da budemo najbolja kompanija i da ispunimo sve potrebe koje zahtjevaju naši klijenti, zatim da je sve pokriveno etički, profesionalno i da je kupac u centru. Mi smo odgovorni i trudimo se da Vam ponudimo najbolje i najprofesionalnije usluge.

Činimo sve da klijentima ispunimo njihove snove i ciljeve. Pošteni smo i postupamo sa respektom, što čini atmosferu prijatniju za naše klijente. Ukoliko se pojavi problem u kupoprodajnom procesu, onda gledamo i trudimo se da ga riješimo na jedan profesionalni način, da bi naši klijenti bili što zadovoljniji. Imamo osoblje sa potencijalom i snagom za budući razvitak. Trudimo se da pronađemo najbolje partnere za poslovanje, koje bi za Vas, kao klijenta, na najbolji mogući način, izvršavali sve oblike servisa u datom trenutku, kao i u budućnosti.

Kupujete ili prodajete nekretninu

U saradnji sa velikim firmama koje sa višegodišnjim iskustvom uspješno prave građevinske projekte koji su simbol južne obale, na osnovu toga mi se trudimo da našim klijentima omogućimo da bezbrižno, povoljno, brzo i jednostavno postanu vlasnici nekretnine iz snova na obali predivnog mediteranskog mora. Popularna Alanja je već godinama napoznatija turistička destinacija, i vrijeme je da spakujete vaše kofere, dođete i posjetite nas da uživate u nevjerovatnom susretu Istoka i Zapada, da uživate u hrani i smještaju i da doživite nezaboravne trenutke. Mi vam nudimo komforan smještaj. Izaberite i postanite vlasnik nekretnine po Vašem ukusu.Jedan od naših ciljeva je da pored nekretnina za naše kupce pronađemo nekretninu koja će biti u skladu sa njihovim budžetom, tako da naši kupci mogu bezbrižno da ostvare svoj san i postanu vlasnik nekretnine iz snova.

POKLONITE NAM POVJERENJE

I NEĆETE SE POKAJATI

POSTANITE I VI DIO NAŠE

OGROMNE PORODICE

Uvijek uz Vas

Transparentno i provjereno uz nas. Povoljno, brzo, sigurno i jednostavno postanite vlasnik nekretnine u sunčanoj i predivnoj Alanji.

Kada kupujete nekretnine sigurno vas brine procedura oko papirologije, ne brinite se, Mi ostajemo uz vas i nakon kupovine nekretnine, nudimo vam besplatnu uslugu oko završavanja papirologije i boravka, a naš cilj je da udovoljimo zahtjevima klijenata i da naši klijenti budu zadovoljni sa našom uslugom, naravno, pozitivno druženje se nastavlja i poslije svih procedura, tako da bezbrižno možete uživati u ovom predivnom gradu,i državi.

Što se tiče ugovora, on se potpisuje uz posrednika koji je ovlašten od strane države Turske i naravno sudskog tumača jer je ugovor na dva jezika; turskom i jeziku koji klijent razumije. Prilikom razmatranja o kupovini nekretnine nemojte zaboraviti da je Alanja grad koji ima 330 sunčanih dana u prosjeku u toku jedne kalendarske godine.

Požurite i posjetite nas! Pridružite nam se u obilasku gotovih nekretnina, projekata u izgradnji i odaberite nešto po vašoj želji, sretno u odabiru.

Čekamo vas, vaš ANTALYA-ALANYA REAL ESTATE !